5 Temmuz 2014 Cumartesi

Varis Yaralari Neden Olur?

Varis Yaraları Neden Olur?

Bir meyve düşünün kiraz olsun, önce çiçek açar, sonra küçük bir tomurcuk ve yeşil bir şekilde dalında ortaya çıkar. Sonrasında kızarmaya ve oldunlaşmaya başlar. Olgunlaştığında onu toplayıp tüketmezseniz çürümeye, yani geri dönüşü olmayan bir sürece girer. Varis hastalığıda aynı şekilde ilk etapta kapakcık bozukluğu olarak kılcal varis (en küçük) şeklinde ortaya çıkar. Tedavi yada koruyucu önlem almazsanız önce orta sonra kalın varis haline gelir.



Varis Ülseri Olur; Orta ve kalın ven haline gelen hastalığınız size bir çok şikayet yaşatır. Ağrı, şişlik, ödem, kaşıntı ve kramp sorunları ile adeta alarm vermektedir. Hani gizli bir hastalık değildir. siz yinede bile bile tedavi olmazda ilaç, bitkisel karışım vs ile iyileşmeyi beklerseniz, sonuç damarlarda çatlamalar ve kanamalar meydana gelir. Bu damar çatlamaları zamanla tüm varisli bölgeyi saran derinliği kemiklere kadar ulaşan varis yaraları oluşturur.
Varis Yaraları Tedavisi Nasıl Olur?

10 Dakikalık bir tedaviden kaçmanın sonucu sizlere aylarca sürecek bir tedavi durumu gerektirdi. evet yanlış duymadınız varis yaraları tedavisi aylarca sürmektedir. Varis ülseri olarakta bilinen bu hastalığın tedavisi gelişmiş hastanelerde ve mutlaka oksijen tedavisi bölümü olan sağlık merkezlerinde yapılmalıdır. Varis tedavi merkezleri bu hastalığın tedavisi konusunda yeterli donanıma sahip değildir.

Varis Yaraları İçin Oksijen Tedavisi;
Açılan yarann durumuna göre 6 ay sürebilecek oksijen tedavisi uygulanır. Bu süreçte adım adım iyileşme sürecine giren hastalık yaraların kademe kademe kapanmasını sağlar. Tam olarak iyileşmesi ise 1-2 yıl sürebilmektedir. Aşağıdaki resime iyi bakın hastalığınızın bacaklarınıza öyle zarar vermesini istermisiniz?
http://www.varisistanbul.com/varis-yaralari.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder