23 Temmuz 2014 Çarşamba

Ücretsiz İngilizce Kursu

Ücretsiz İngilizce Kursları

Neyseki devletimiz ve yerel yönetimler tarafından sağlanan sanat ve meslek edindirme kursları aynı zamanda yabancı dil eğitimleride vermektedir. Onların en başında ise ingilizce gelmektedir. Aşağıda ücretsiz ingilizce kursu bulunan illeri ve eğitim verilen kurumları görebilirsiniz.

İstanbul
Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’da ücretsiz kurs denince akla hiç şüphesiz İsmek gelmektedir. 269 farklı branşta eğitim imkanı sunan İsmek ingilizce kursu olarak 3 farklı branşta temel, ileri seviye ve konaklama alanında mesleki ingilizce eğitimi imkanı sağlamaktadır.

Ankara
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafındn düzenenlenen Beltek ingilizce kursu biraz farklı bir uygulamaya imza atmaktadır. Beltek kurslarından aldığınız bir eğitimi 81-100 arası yani pekiyi şeklinde not ile bitirmeniz durumunda ingilizce kursundan ücretsiz yararlanma hakkı kazanıyorsunuz. Ankara’da ücretsiz ingilizce kursu için bir diğer adres ie Etimesgut Belediyesi Etisem Kurslarıdır.

İzmir
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan imkanlar ile 16-35 yaş arası bireylere temel ve ileri seviye ingilizce eğitimi verilmektedir. İzmeb ingilizce kursu İzmir genelinde 10 kurs merkezindedir.

Konya
Son yılların örnek projesi haline gelen Komek ingilizce kursları ile Konya şehir merkezinde yaşayan bireylere ücretsiz olup, temel, ileri seviye ve konaklama alanında mesleki ingilizce eğitimi verilmektedir.

Kocaeli
Marmara bölgesinin sanayi merkezi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehrin her noktasında sağladığı ücretsiz kurs imkanları hız kesmeden devam ediyor. Ko-mek ingilizce kursları diğer kurumlara göre daha gelişmiş olup, temel, ileri seviye, pratik ingilizce ve seyahat, konaklama, dış ticaret şeklinde mesleki ingilizce eğitimlerindende ücretsiz ve sürekli açık olan kayıt imkanlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca şehrin en gelişmiş ilçelerinden birisi olan ve yarım milyon insanın yaşadığı Gebze Belediyesi Gesmek ingilizce kursu ile alternatif sunmaktadır.

Bursa
Şehrin tarafı adeta eğitim için seferberlik başlatmışcasına Bursa Büyükşehir Belediyesi Busmek, İnegöl Belediyesi İnesmek, Osmangazi Belediyesi Osmek kursları ile tüm Bursa halkına ücretsiz ingilizce kursları sağlamaktadır.

Antalya
Yine Bursa gibi eğitim seferberliği gerçekleştiren illerimizden biriside Antalya Büyükşehir Belediyesi Asmek, Kepez Belediyesi Akmek ingilizce kursları sizleri hayata hazırlamaya devam ediyor.

Gaziantep
Türkiye’nin baklava şehri gaziantep aynı zamanda sanat ve meslek edindirme kursları ilede eğitimde başarı sağllıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gamek ingilizce kursları ile imkan sağlanıyor.

Kayseri
Bir diğer lezzer diyarı şehrimiz Kayseri ile sadece sucuk, pastırma ve mantısı ile meşhur olmaktan öte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kaymek kursları ilede bölgenin model şehirlerindendir.

Safranbolu
Tarihi evleri ile UNESCO miras listesine giren Karabük’ün ilçesi Safranbolu Belediyesi Sakem ingilizce kursları bu ilçede yaşayan herkese ücretsiz öğretilmektedir.

Halk Eğitim Merkezi İngilizce Kursları
Yukarda ciddi anlamda imkan sağlayan il ve ilçeleri listeledik bunun dışında yine Türkiye’nin her yerinde ücretiz sanat meslek edindirme ve yabancı dil kursları sağlayan Halk eğitim merkezleri her ilçede bulunmaktadır. Yılın 12 ayı kayıt imkanı olan bu kuruma uğramanızı tavsiye ederim. Ücretsiz İngilizce Kursları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder