16 Temmuz 2014 Çarşamba

Kosgeb Faizsiz Kredi

İşletme Sermayesi Kredi Destek Programı
Yalnızca esnaf ve kobiler için geçerli olan bu uygulama yeni iş kuracak girişimcileri kapsamamaktadır. Onlar içinde maksimum 100 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi ve hibe desteği sağlayan girişimcilik desteği vardır.

12 Ay Geri Ödemesiz 36 Taksit
Kosgeb İşletme Sermayesi Kredi Destek Programı kapsamında maksimum 50 Bin TL olarak vereceği krediyi faizsiz bir şekilde 12 ay geri ödemesiz 36 taksit olarak ödenecektir. Yani 1 yıl hiç bir şekilde ödeme sıkıntısı yapamadan bu 12 aylık süre sonunda ise yaklaşık 1400 TL gibi eşit taksitlerle faizsiz olarak ödeyecektir.

Esnafımızın yarasını sarmak istiyoruz
Bankalarla yapılan görüşmeler kapsamında kısa sürede uygulamaya başlanacak olup, bankaların vereceği kredi ile ortaya çıkan faizi ise Kosgeb tarafından ödenecektir. Bu şekilde bankadan kredi çektiğinizi düşündüğünüzde en az 70 Bin TL olarak geri ödemeniz gerekir. Yukarda uygulama kapsamında Soma, Kırkağaç, Ceylanpınar ve Akçakale ilçemizde faaliyet gösteren esnaf ve kobilerimizi bu fırsattan yararlanmaya bekliyoruz. Aşağıda yer alan Kosgeb hizmet merkezi müdürlüğü ve temsilciliklerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Manisa Kosgeb Hizmet Merkezi Müdürlüğü
Organize Sanayi Bölgesi Kurtuluş Caddesi No:8 Manisa
0236 233 13 12

Şanlıurfa Kosgeb Hizmet Merkezi Müdürlüğü
Organize Sanayi Bölgesi 1.Cadde Şanlıurfa
0414 369 16 28

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder