17 Temmuz 2014 Perşembe

Aile ve Tüketici Hizmetleri Komek

Komek Aile ve Tüketici Bilimleri
Konya büyükşehir belediyesi tarafından sağlanan imkanlar ile ambalaj ve paketleme, evde basit onarımlar, görgü kuralları, ilk yardım ve mis sabun üretimi alanında eğitimler bulunmaktadır. Yılda 3 defa tekrarlanan kayıtlardan yararlanarak sizde bu branşlardan birine ücretsiz katılabilirsiniz.

Ko-mek Aile ve Tüketici Bilimleri
Şimdide Kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından sağlanan imkanlara göz attığımızda 3 farklı branşta eğitimler olduğunu görüyoruz. Bunlar ev ve kurum temizliği, ev yemekleri hazırlama ile görgü kuralları alanında gerçekleşmektedir. Eğitim dönemi boyunca sürekli açık olan kurs kayıtları online başvuru imkanı bulunuyor. Kocaeli genelinde bu imkanlardan tüm ilçelerimizde yararlanabilirsiniz.

Ev yemekleri yapımı kursu
Kocaeli Ko-mek eğitimleri arasında yer alan bu kurs aslında hem eviniz hemde ticari anlamda imkan sağlamaktadır. Örnek yeni evlenecek bir bayan kardeşimiz katılabieceği gibi ticari anlamda ev yemekleri sunan bir lokanta işletmecisine yönelik olarakta sunulmaktadır.

İlk Yardım
Yine çok özel eğitimlerden birisi özellikle aile bireylerinin mutlaka bilmesi gereken ilk yardım konuları ile kazalarda ilk yapılması gereken sağlık müdahaleleri içermektedir. Çocuklu aileler kendi ve çocuklarının sağlıkları için böyle bir eğitimden yararlanmalarını kesinlikle tavsiye ediyoruz. Aile ve Tüketici Hizmetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder