8 Temmuz 2014 Salı

Beltek Bilgisayar Teknolojileri Kursu

Bilgisayar Kullanımı
Böyle bir alanda eğitim almak için önce bilgisayar kulanmayı bilmek gerekir. Bilmiyorsanız sorun değil ilk etapta Beltek bilgisayar kullanımı eğitimi ile başlarsınız. Sıfırdan bilgisayar kullanımı eğitimi verilen kurslarda aynı zamanda temel seviyede ofis proğramları kullanımıda öğretilmektedir. Bilenlerde kendini geliştirmek için bu eğitimden yararlanabilirler.

Donanım
Bilgisayarımızın içinde yer alan parçaların tümüne donanım adı verilmektedir. Oldukça hassas olan bu parçalar kullanıcı hatası yada farklı nedenlerle arızalanabilmektedir. Beltek donanım kursu ile sizde temel seviyede bilgisayar tamircisi olacak, parçaları yakından tanıyıp, basit düzeyde sorunları çözeceksiniz. İşletim sistemlerine hakim olup format ve driver işlemlerini gerçekleştireceksiniz.

Web Tasarım
Her gün milyonlarca insanın kullandığı web siteleri yakından incelemek ve hatta web site yapmak için ilk almanız gereken eğitimlerden birisi Web tasarımı HTML işaretleme dili, dreamweaver, photoshop ve flash eğitimlerini alacağınız bu eğitimlerde aynı zamanda hosting, domain konularına aşina olacaksınız. Statik web siteler yapmaya başlayacak olup, webmasterlik alanında ilk adımı atmış olacaksınız.

Televizyon Bakım Onarımcısı
Belediye kursları arasında yalnızca Beltek’te bulunan bilgisayar tamir kursu temel ve ileri seviye olmak üzere iki farklı branştan oluşmaktadır. Günlük hayatın vazgeçilmezi televizyon arızalarında onarım yapabilirsiniz.

Isıcıtı Ev Aletleri Kursu
Evlerimizde doğalgaz olsada yine küçük bir ısıtıcı bulundururuz. Son yıllarda kullanımı hızla artan ınfraed ısıtıcılar ve diğer ev ısıtııc ev aletlerinin tamirini yapmak isterseniz. Yine ücretsiz bir imkan daha sizi bekliyor.

Elektrikli Süpürge Tamiri
Gazi Üniversitesi kampüslerinde gerçekleşen Beltek eğitimleri yine nadir bulunan bir kursu sizlere sunuyor. Elektrikli süpürge ve halı yıkama cihazlarının sorunlarını anlamak ve kısa sürede onarımı yapmak isteyenler için 3 ay sürecek bu muhteşem kursu kaçırmayın Bilgisayar Teknolojileri Kursu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder