9 Temmuz 2014 Çarşamba

Grafik ve Fotoğraf Kursları

Fotoğraf Çekimi
Bu bildiğimiz dijital makinalarla çekimden uzak fotoğraf stüdyolarında yer alan uzmanlık derecesinde öğretilmektedir. Fotoğraf makinalarını ve özelliklerini yakından tanıyacak, aynı zamanda hassas ayarlarını bile büyük bir ustalıklar yapabileceksiniz. Her alanda başarılı çekimler yapabilmeniz için fotoğraf çekim tekniklerini bol uygulamalar eşliğinde öğreneceksiniz.

Photoshop
Dünya genelinde en çok kullanılan resim düzenleyici proğramı photoshop her düzeyde kullanım imkanı sunmakta olup, fotoğrafçılarında gözde yazılımları arasında yer almaktadır. Sadece fotoğrafçılar değil, grafiker ve internet sitesi sahipleride yine görselleri bu proğramla web sitelerine uygun hale getirmektedir. Profesyonel bir photoshop kullanıcısı olmak için mutlaka bu ücretsiz eğitimlerden yararlanmalısınız.

Illustrator
Yukardaki proğram gibi yine Adobe tarafından geliştirilmiş bir yazılım Illustrator resimler üzerinde çalışmak yerine daha çok çizim ve nesneleri hazırlamanıza olanak verir. İstediğiniz şekil ve figürleri bu çok özel proğram vasıtası ile eğlenceli bir şekilde yapabilmeniz mümkündür.

Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım
Teknolojik yönden gelişmişlik her alanda karşımıza çıkıyor onlardan biride matbaa ve reklamcılık sektöründe yaşanıyor. Örnek bir tabelacı şirketine girdiğinizde güçlü ve donanımlı bilgisayarlar ile devasa yazıcıları göreceksiniz. Vektörel proğramlarla hazırlanan reklam, tabele va araç giydirme çalışmaları masa büyüklüğündeki yazıcılar ile hazır hale getirilmektedir. Teknolojik bir meslek için tavsiye ediyoruz.

Grafik Desen Çizimi
Tesettürlü bayanların eşarplarındaki desenler mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Artık o desenleri ortaya koymak bilgisayar destekli olarak oldukça kolaydır. Grafik ve desen çizimi kursu tam bu amaç için planlanmıştır. Grafik ve Fotoğraf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder