5 Temmuz 2014 Cumartesi

Beltek Bilişim Teknolojileri Kursu

Web Tasarım
Her gün gezdiğiniz sitelerin nasıl yapıldığını merak ediyor ve hatta webmaster olmak istiyorsan bu mesleğe ilk adım web tasarım ile başlamaktadır. Web sitelerinin temel taşı olan HTML işaretleme dili ve yine sitenizde kullanacağınız resimleri profesyonel bir şekilde düzenlemek için temel photoshop ve flash eğitimleri verilmektedir. Bunun dışında Domain ve Hosting konularını yakından tanıyıp aşina olmanızı sağlayacaktır.

Web Proğramlama
Yukardaki eğitimi başarıyla bitirdiğinizde artık siz webmaster olmak için başarılı bir adım attınız. HTML ile yapılan siteler statik olması nedeniyle tam olarak istediğiniz özellikleri içermeyebilir. Hayalinizdeki siteleri ise dinamik siteler yapmanızı sağlayan PHP ve ASP.NET yazılım dilleri ile sağlayabilirsiniz. Bu eğitimler içinse web tasarım eğitimi alan bireylere özel olan Web Proğramlama kursunda göreceksiniz. PHP ve ASP yazılım dillerinden birini öğreneceğiniz bu kurslarda aynı zamanda zaruri ihtiyaç olan veritabanı eğitimide alacaksınız. Çünkü dinamik sitelerde bilgiler sayfa içerisinde değilde veritabanı tablolarından saklanır.

Grafikerlik
Aslında web siteleri bir resimden meydana gelirler. İlk iş başarılı bir grafiker’in hayal gücü ve başarısı ile boş beyaz bir sayfaya photoshop, freeworks gibi proğramlarla yapacağı çizimle başlamaktadır. Grafik tasarım işi bitince grafiker bunu parçalara ayırır ve o büyün olan resmi parçalar. Bu dakikadan sonra kodlama süreci başlamaktadır. Beltek grafikerlik kurslarında photoshop ve aynı zamanda animasyon için flash eğitimleri verilmektedir. Grafiker sadece web siteleri için değil aynı zamanda matbaa sektörü içinde vazgeçilmez meslekler arasında yer alır basımdan önce logo, kartvizt, fatura, irsaliye giri materyallerin tasarımını yaparlar.

Görsel Proğramlama
Yok ben web değilde bilgisayar proğramcılığı öğrenmek kafama göre bilgisayar proğramları yazmak istiyorum derseniz bu durumda Beltek Görsel Proğramlama eğitimi işinizi görecektir. Bir çok alanda imkan sağlayan Görsel Proğramlama Visual Basic, Delphi ve C# ile yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan bilgileri beltekte bulacaksınız. Bilişim Teknolojileri Kursu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder