15 Temmuz 2014 Salı

ismek desen kitabi

Desen kitabı ne işe yarar?
Bundan 20 yıl öncesine dönüp baktığınızda daha eskileri hatırlamadığım için böyle bir tarihi baz aldım. Gelin adayları çeyizleri için bir birinden özel işlemeler hazırlardı. O zaman ipek eşarp yerine daha çok yazma dediğimiz modeller kullanılır ve kenarları işleme yapılırdı. Gelişen teknoloji ile özellikle büyükşehirlerde bu adetler unutuldu yerine makina ile yapılan ürünler gelmeye başladı.

İstediğiniz işlemeyi kolayca yapacaksınız
İsmek desen kitabı 4 çeşidi ile yaklaşık 500 farklı desen türünü kaliteli baskı ve aynı zamanda nasıl ve nerden başlayacağınızı nelere dikkat edeceğinizi detaylı şekilde anlatan hali ile gelmektedir. İster elde ister makina ile uygulayabileceğiniz bir birinden özel desenler ile görenleri hayran bırakacaksınız.

Desenleri yazdır kullan
Beğendiğiniz ve uygulamak istediğiniz deseni bilgisayarda yazdırıp uygulamak istediğiniz kumaş yada deriye hafifçe tutturarak belirtilen çizgiler üzerinden kaydırma yapmadan çok kısa sürede istediğiniz nakış yada deseni elde etmiş olursunuz. Aynı zamanda sizde el alışkanlığı yapıp bir zaman sonra desen kitabı olmadan kendinizde yeni ve farklı modelleri hazırlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder