3 Temmuz 2014 Perşembe

Komek Ahşap Teknolojisi Kursları

Autocad
Kurs alanı bilgisayar destekli proje çizimi olup, daha önce elle yapılan çizimleri tarihe gömen bir uygulamadır. Tasarım ve modelleme yapma imkanı sunan Autocad 2 ve 3D (3 Boyutlu) olarak çalışma imkanı sunmaktadır. Örnek bir mobilyacı için kafasında tasarladığı modeli bilgisayarda proje haline getirip 3 boyutlu olarak görmektedir.

Ahşap Şekillendirmeci
En özel el sanatları eğitimleri arasında yer almakta olup, hayal ettiğiniz şekilleri ahşap modelleri nakış, nakış dokumanızı amaçlamaktadır. Biraz zor ve sabır gerektiren bir meslektir.

Ahşap Oymacısı
Sanırım bu alanda en zor mesleklerden birisi el aletleri ile ahşap malzemeyi oyma şeklinde sanat eserleri ortaya koyabilirsiniz. Biraz azim ve istekle adeta sanatkar haline geleceksiniz.

Sedef Kakma
Ahşap malzemeler üzerinde tarifi mümkün olmayan çalışmalar yapılan sedef kakma branşı rende ile çalışma, oyma, birleştirme ve motifler yapmayı amaçlamaktadır. Hazırladığınız eseri aynı zamand boya ve vernik işlemlerini yaparak insanların hayranlıkla izleyeceği ürünler haline getirebilirsiniz.

Ahşap İskeleti İmalatı
Kullandığımız koltuklar özellikle içerisinde dayanıklı ahşap iskeleti bulunmaktadır. Bunun için özel eğitimli elemanlar bulunmakta olup sizde ahşap iskeleti imalatı eğitimi ile severek yapacağınız bir mesleğe adım atabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinde istihdamı kolay meslekler arasında yer almaktadır.

Ahşap Boyama Vernikleme
Parçalar üzerinde ne yaparsanız yapın boyama ve vernikleme işlemi yapmadan hep birşeyler eksik kalacaktır. Ahşapta bildiğiniz gibi boya yerine dolgu ve vernik gibi özel kimyasal karışımlar kullanılmaktadır. iki kat şeklinde yapılan bu uygulama önce dolgu atılıp kuruduktan sonra çok ince bir zımpara ile zımparalanır. Sonrasında ise parlaklık veren vernik atılır. Dikkat edilmesi gereken akıntı olmamasıdır. Komek Ahşap Teknolojisi Kursları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder